Byggerådgivning i forbindelse med køb, bygge- og renoveringsprojekter

Vi rådgiver dig hele vejen

Har du fundet drømmehuset, og har du brug for professionel rådgivning i forbindelse med husets tilstandsrapport? Eller skal du bygge om eller bygge til dit hus eller sommerhus, og har du brug for byggerådgivning i den forbindelse? Hvis du leder efter en dygtig og erfaren byggerådgiver, der tilbyder uvildig og kompetent rådgivning for både private og erhverv, så er du kommet til det helt rette firma.

Hos TB Byg Hjørring ApS tilbyder vi blandt andet byggerådgivning for kunder i Hjørring, Brønderslev, Løkken og Hirtshals, men vi tilbyder også vores assistance i hele Nordjylland.

Få den rette byggerådgivning

Uanset om du skal købe hus eller sommerhus, eller om du står over for et bygge- eller renoveringsprojekt på et eksisterende hus eller sommerhus, så kan det være en god ide at få uvildig byggerådgivning. Der er nemlig meget, man som almindelig privatperson ikke har viden om eller kan forudsige i en sådan proces.

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med:

  • ​Gennemgang af tilstandsrapport
  • ​Reparationer i forbindelse med køb af fast ejendom
  • ​Tilbygning
  • ​Ombygning
  • Renovering

​Vi kan for eksempel hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at få gennemgået en tilstandsrapport i forbindelse med køb af hus eller sommerhus. Det kan for eksempel være, at du har brug for hjælp til at forstå, hvad der skal laves i huset, og hvad det vil indebære.​

​Vi kan også tilbyde generel byggerådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom i forhold til, hvad der skal renoveres på bygningen.

Endvidere kan vi også tilbyde rådgivning i forbindelse med tilbygninger og ombygninger, for eksempel en ny 1. sal, samt mindre såvel som større renoveringsprojekter.

Endelig kan vi også tilbyde generel byggerådgivning i forbindelse med:

  • Udestue
  • ​Garage
  • ​Tag
  • ​Vinduer
  • ​Meget mere

​Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris

Hvis du leder efter en erfaren og uvildig byggesagkyndig, er vi et oplagt valg. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores byggerådgivning, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på vores hjælp.​ Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 77 65 10 eller skrive til os på mail: bi@tbbyghjoerring.dk.

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Ingen opgave er for stor eller lille til at TB Byg Hjørring ApS tager sig af det. Vi kommer ud i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn.

Altid høj kvalitet

Vi er et team af dygtige håndværkere, med mange års erfaring, der vægter høj kvalitet og god kundedialog meget højt.

Private- og erhvervskunder

​​Vælger du TB Byg Hjørring ApS har du at gøre med en tømrer der både varetager byggeprojekter for private- og erhvervskunder.

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

gazelle2021-logo_rgb_negativ

Hæstrupvej 24, 9800 Hjørring |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140