Tilbygning efter dine ønsker og behov

Drømmer du om et hus med mere plads? Så er en tilbygning sandsynligvis den rette løsning for dig. Her hos TB Byg Hjørring ApS udføres forskellige former for tilbygninger efter dine ønsker og behov. Vi holder til i Hjørring, men kører gerne til Brønderslev, Hirtshals og resten af Vendsyssel samt det øvrige Nordjylland, hvor vi servicerer både private kunder og erhvervskunder.

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med det resultat, som vi leverer. Derfor sætter vi altid dine ønsker og behov i centrum, hvor vi gør vores bedste for at imødekomme disse. Vi sørger desuden for, at du er med under hele processen med en tilbygning, så der ikke opstår misforståelser.

Vi står med andre ord altid klar til at realisere dine boligdrømme, så du bør aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger

Hvad end du drømmer om at få etableret en tagetage, bygget en garage eller en komplet renovering af hus, så har vi kompetencerne til at komme i mål med dine drømme. Vi har mange års erfaring indenfor diverse former for tilbygninger, og derfor er vi i stand til at varetage enhver opgave på området.

Vi hjælper f.eks. gerne med:

  • At bygge tagetage
  • At bygge garage
  • At bygge carport

Der findes et stort udvalg af muligheder indenfor tilbygninger, og vi kan derfor lave lige den løsning, som er mest velegnet hos dig. Uanset om du kunne tænke dig mere plads i hjemmet, eller om du drømmer om en dejlig carport, hvor du kan lave diverse hobbyprojekter, så står vi klar med professionel hjælp til at lave den bedst mulige løsning til dig.

Få kompetent rådgivning om din tilbygning her

Det kan være svært at finde ud af, hvordan tilbygningen præcis skal se ud, da der er så mange muligheder på området. Derfor tilbyder vi altid kompetent rådgivning og vejledning til enhver kunde, hvor vi snakker om dine forventninger og muligheder. Med os som din professionelle sparringspartner kan du være sikker på at finde den løsning, som passer bedst muligt til dig.

Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at besvare spørgsmål under hele projektets forløb. 

Uanset om du har brug for rådgivning til udformning, materialevalg eller vedligeholdelse, så er du velkommen til at spørge os til råds. Du kan være sikker på altid at modtage et professionelt og velargumenteret svar hos os, og du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os med dine spørgsmål. Vi svarer på både stort og småt.

Hvad koster en tilbygning?

Den eksakte pris på en tilbygning afhænger af, hvilken type tilbygning der er tale om. Derudover afhænger prisen af materialevalget, samt hvor omfattende opgaven er. Vores firma står gerne for mange forskellige former for tilbygninger – både simple og mere komplicerede. Vi garanterer altid konkurrencedygtige priser, uanset hvilken opgave vi skal løse.

 En tilbygning er den ideelle løsning til dig, der ikke ønsker at flytte fra dit hjem og dets omgivelser, men som gerne vil foretage ændringer, så huset bliver større eller får en anden rumfordeling. Vi kan løse alle opgaver på området, så du bør ikke tøve med at kontakte os for kompetent hjælp.

Altid garanti for en tilbygning af høj kvalitet

Når du samarbejder med os, er du garanteret veludførte løsninger af høj kvalitet hver gang. Vi forlader aldrig en opgave, før hverken du eller vi er helt tilfredse med resultatet. Vi er meget ærekære overfor vores arbejde, og derfor går vi meget op i at levere holdbare løsninger, som kunden kan få glæde af i mange år.

Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer og værktøj fra anerkendte mærker, da dette er med til at sikre den høje kvalitet, som vi gerne vil levere. Derudover arbejder vi altid med en stor grundighed, hvor vi har sans for enhver detalje i arbejdet.Hvis du drømmer om at få lavet en tilbygning, som svarer til dine personlige drømme, og som du kan få glæde af langt ud i fremtiden, så er vi en oplagt samarbejdspartner at trække på.

Ring for at høre mere om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om dine muligheder indenfor tilbygning, eller har du spørgsmål til os? Så hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine ønsker, hvorefter vi sammensætter et godt tilbud til dig. Hos os får du altid gode priser og flotte resultater, uanset hvilken opgave du stiller os. Du kan altid kontakte os på telefon 41 77 65 10 eller på e-mail bi@tbbyghjoerring.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​Tilbygning til sommerhus i Løkken

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Ingen opgave er for stor eller lille til at TB Byg Hjørring ApS tager sig af det. Vi kommer ud i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn.

Altid høj kvalitet

Vi er et team af dygtige håndværkere, med mange års erfaring, der vægter høj kvalitet og god kundedialog meget højt.

Private- og erhvervskunder

​​Vælger du TB Byg Hjørring ApS har du at gøre med en tømrer der både varetager byggeprojekter for private- og erhvervskunder.

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

gazelle2021-logo_rgb_negativ

Hæstrupvej 24, 9800 Hjørring |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140