✔ Alt i tømrer- og snedkerarbejde     ✔ Altid høj kvalitet     ✔ Private- og erhvervskunder

Tilbygning efter dine ønsker og behov

Drømmer du om et hus med mere plads? Så er en tilbygning sandsynligvis den rette løsning for dig. Her hos TB Byg Hjørring ApS udføres forskellige former for tilbygninger efter dine ønsker og behov. Vi holder til i Hjørring, men kører gerne til Brønderslev, Hirtshals og resten af Vendsyssel samt det øvrige Nordjylland.

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med det resultat, som vi leverer. Derfor sætter vi altid dine ønsker og behov i centrum, hvor vi gør vores bedste for at imødekomme disse. Vi sørger desuden for, at du er med under hele processen med en tilbygning, så der ikke opstår misforståelser.

Hvad koster en tilbygning?

Vi hjælper eksempelvis gerne med:

  • At bygge tagetage
  • At bygge garage
  • At bygge carport
  • Ombygning af hus
  • Renovering af hus

Den eksakte pris på en tilbygning afhænger af, hvilken type tilbygning der er tale om. Vores firma står gerne for mange forskellige former for tilbygninger – både simple og mere komplicerede.​

En tilbygning er den ideelle løsning til dig, der ikke ønsker at flytte fra dit hjem og dets omgivelser, men som gerne vil foretage ændringer, så huset bliver større. Vi hjælper gerne med en tilbygning, hvor vi garanterer resultater af høj kvalitet til en lav pris.

Ring for at høre mere om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for tilbygning, så hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning. Hos os får du altid gode priser og flotte resultater lige efter dine ønsker.

Du kan kontakte os på telefon 41 77 65 10 eller e-mail bi@tbbyghjoerring.dk. Du kan også udfylde formularen nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​Tilbygning til sommerhus i Løkken

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

Skovvej 53, 9800 Hjørring  |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140