Tilbygning efter dine ønsker og behov

Få et tilfredsstillende resultat med vores hjælp

Drømmer du om et hus med mere plads? Så er en tilbygning sandsynligvis den rette løsning for dig. Her hos TB Byg Hjørring ApS udføres forskellige former for tilbygninger efter dine ønsker og behov. Vi holder til i Hjørring, men kører gerne til Brønderslev, Hirtshals, Løkken samt det øvrige Nordjylland, hvor vi servicerer både private husejere og erhvervskunder.

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med det resultat, vi leverer. Derfor sætter vi altid dine ønsker og behov i centrum, hvor vi gør vores bedste for at imødekomme disse. Vi sørger desuden for, at du er med under hele processen med din nye tilbygning, så du er sikker på at få det ønskede resultat.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger

Hvad end du drømmer om at få etableret en tagetage, bygget en garage eller en komplet renovering af hus, så har vi kompetencerne til at komme i mål med dine drømme.

Med mange års erfaring kan vi tilbyde kompetent arbejde inden for:

  • Tagetager
  • Garager
  • Carporte

Der findes et stort udvalg af muligheder inden for tilbygninger, og vi kan lave lige den løsning, som er mest velegnet til dig. Vi rådgiver dig også gerne gennem projektet, så du har en professionel sparringspartner fra start til slut. Det gælder både i forhold til udformning, materialevalg, vedligeholdelse og meget andet.

Vi er meget ærekære i forhold til vores arbejde, og derfor går vi meget op i at levere holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Hvad koster en tilbygning? Kontakt os for en pris

Den eksakte pris på en tilbygning afhænger af, hvilken type tilbygning du ønsker, materialevalget, samt hvor omfattende opgaven er. Kontakt os derfor i dag, hvis du vil have en pris på din nye tilbygning, eller hvis du vil have en uforpligtende snak om din drømmebolig.

Du kan altid kontakte os på telefon 41 77 65 10, på e-mail bi@tbbyghjoerring.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Carport og anneks - processen

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Ingen opgave er for stor eller lille til at TB Byg Hjørring ApS tager sig af det. Vi kommer ud i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn.

Altid høj kvalitet

Vi er et team af dygtige håndværkere, med mange års erfaring, der vægter høj kvalitet og god kundedialog meget højt.

Private- og erhvervskunder

​​Vælger du TB Byg Hjørring ApS har du at gøre med en tømrer der både varetager byggeprojekter for private- og erhvervskunder.

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

gazelle2021-logo_rgb_negativ

Hæstrupvej 24, 9800 Hjørring |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140