Få dit drømmehjem med et nybyggeri

Kom godt i gang med dit byggeprojekt

Har du besluttet dig for at bygge dit drømmehjem, og er du derfor på udkig efter en kompetent og serviceorienteret tømrer, der har stor erfaring med nybyggeri? Så kan vi ved TB Byg Hjørring ApS hjælpe dig. Vi har igennem mange år hjulpet tilfredse kunder med at bygge deres drømmehjem, og vi står altid klar til at hjælpe på nye byggeprojekter.

Fra vores base i Hjørring tager vi gerne opgaver i lokale byer som Løkken, Brønderslev, Hirtshals samt i resten af Nordjylland. Hvis du har købt en grund her i området og skal til at igangsætte et projekt med et nybyggeri, så er vi den rette samarbejdspartner for dig. Vi er klar til at gøre dit drømmehjem til en realitet.

Vi hjælper dig hele vejen gennem projektet

Det kan virker som et stort og til tider uoverskueligt projekt at igangsætte et nybyggeri. Med os ved din side kan du dog forvente en behagelig og rolig proces, hvor vi påtager os ansvaret og involverer dig på en god og åben måde, når der er behov for det.

​Vi har erfaring med stort set alle led i et nybyggeriforløb, og vi står derfor klar til at hjælpe dig med byggerådgivning fra projektets indledende fase og helt ind til den sidste behandling af træet, og den sidste tagsten er lagt. Vores rådgivning er altså til din rådighed gennem hele forløbet, og vi hjælper dig blandt andet med at vælge de helt rigtige materialer til dit kommende hjem.

Kontakt os for en pris på dit nybyggeri

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi vil tage os af dit nybyggeri for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer også gerne ud og besigtiger opgaven og tager en uforpligtende snak, hvorefter vi kan udforme dig et tilbud på opgaven med en skræddersyet pris.

Nybyggeri udført af TB Byg Hjørring ApS

Få tilsendt et gratis tilbud​

arrow-down-black

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Ingen opgave er for stor eller lille til at TB Byg Hjørring ApS tager sig af det. Vi kommer ud i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn.

Altid høj kvalitet

Vi er et team af dygtige håndværkere, med mange års erfaring, der vægter høj kvalitet og god kundedialog meget højt.

Private- og erhvervskunder

​​Vælger du TB Byg Hjørring ApS har du at gøre med en tømrer der både varetager byggeprojekter for private- og erhvervskunder.

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

gazelle2021-logo_rgb_negativ

Hæstrupvej 24, 9800 Hjørring |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140