✔ Alt i tømrer- og snedkerarbejde     ✔ Altid høj kvalitet     ✔ Private- og erhvervskunder

Nyt tag udført af professionelt firma

Trænger dit tag til en udskiftning, så kommer vi gerne og lægger nyt tag hos dig. Hos TB Byg Hjørring ApS finder du et professionelt firma, der tager sig af forskellige former for tagarbejde. Vi holder til i Hjørring, men kører gerne ud til kunder i blandt andet Brønderslev og Hirtshals i Vendsyssel samt i resten af Nordjylland.

Der er mange fordele ved at få lagt et nyt tag eller foretaget en tagrenovering. Det løfter husets udtryk, så det ser nyere ud, men vigtigst af alt kan et nyt tag give dig store besparelser på varmeregningen - især hvis vi samtidig foretager efterisolering af taget.

Står du over for et salg af din bolig, og ønsker du at gøre den mere salgbar, eller ønsker du at spare på varmeregningen, kan det være en god ide at få udført professionelt tagarbejde.

Hvad koster et nyt tag?

Hos os finder du altid attraktive priser og gode tilbud. Dette gælder, hvad enten du ønsker at få et helt nyt tag eller blot en tagrenovering. Vi påtager os gerne alle opgavetyper – store som små – så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Vi har stor erfaring inden for tagarbejde, hvorfor vi hjælper med mange forskellige løsninger. Vi foretager også gerne en tagreparation hos dig, hvis en komplet udskiftning eller renovering ikke er nødvendig.

​Vi har blandt andet erfaring med tagopgaver inden for:

  • Eternittag
  • Tagpaptag
  • Tegltag

Ring for flere informationer om tagarbejde

Skal vi komme at foretage en renovering af tag hos dig? Så kontakt os og få en god pris på et nyt tag.

Du kan ringe på telefon 41 77 65 10 eller skrive til e-mail bi@tbbyghjoerring.dk. Du kan også udfylde formularen nederst på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få tilsendt et gratis tilbud​

arrow-down-black

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

Skovvej 53, 9800 Hjørring  |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140