Nyt tag og tagarbejde udført af professionelle

Vi laver tagreparation, -renovering og nyt tag

Trænger dit tag til en udskiftning? Så kommer vi gerne og lægger nyt tag hos dig. TB Byg Hjørring ApS er et professionelt firma, der tager sig af forskellige former for tagarbejde. Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor varetage både store og små opgaver.

Vi holder til i Hjørring, men kører gerne ud til kunder i bl.a. Brønderslev, Hirtshals og Løkken samt i resten af Nordjylland.

Mange fordele ved udskiftning af tag

Der er mange fordele ved at få lagt et nyt tag eller få foretaget en tagrenovering. Det løfter husets udtryk og kan øge husets værdi. Vigtigst af alt kan et nyt tag give dig store besparelser på varmeregningen, hvis vi foretager efterisolering af taget. En investering i udskiftning af tag er med andre ord en økonomisk og fordelagtig løsning på den lange bane.

Hvad koster et nyt tag?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad et nyt tag koster, da det varierer fra opgave til opgave. Det kommer f.eks. an på, hvilken slags tag der skal lægges, samt hvor mange kvadratmeter der er tale om. Hos os finder du altid attraktive priser og gode tilbud.

Vi har stor erfaring indenfor tagarbejde, hvorfor vi hjælper med mange forskellige løsninger. Vi kan eksempelvis hjælpe med:

  • Eternittag
  • Tagpaptag
  • Tegltag​

Vi sørger altid for at have en god og tæt dialog med kunden, hvor vi taler om forventninger og behov. Dette danner nemlig det bedste grundlag for, at vi kan finde den mest optimale løsning til dig.

Ring for flere informationer om tagarbejde

Skal vi foretage tagarbejde hos dig, eller trænger boligen til et helt nyt tag? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står altid klar til at snakke med dig om din opgave, hvorefter vi sammensætter et godt og uforpligtende tilbud til dig. Du kan ringe på telefon 41 77 65 10 eller skrive en e-mail til bi@tbbyghjoerring.dk.

Nyt eternittag på villa​

Få tilsendt et gratis tilbud​

arrow-down-black

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Ingen opgave er for stor eller lille til at TB Byg Hjørring ApS tager sig af det. Vi kommer ud i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn.

Altid høj kvalitet

Vi er et team af dygtige håndværkere, med mange års erfaring, der vægter høj kvalitet og god kundedialog meget højt.

Private- og erhvervskunder

​​Vælger du TB Byg Hjørring ApS har du at gøre med en tømrer der både varetager byggeprojekter for private- og erhvervskunder.

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

gazelle2021-logo_rgb_negativ

Hæstrupvej 24, 9800 Hjørring |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140