Professionelt firma som kan lægge nyt tag hos dig

Trænger dit tag til en udskiftning? Så kommer vi gerne og lægger nyt tag hos dig. TB Byg Hjørring ApSer et professionelt firma, der tager sig af forskellige former for tagarbejde. Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor varetage både store og små opgaver.

Vi holder til i Hjørring, men kører gerne ud til kunder i bl.a. Brønderslev, Hirtshals og Vendsyssel samt i resten af Nordjylland. Har du brug for kompetent hjælp til tagarbejde i et af disse områder, er vi med andre ord en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vi hjælper med alt fra mindre tagreparationer til udskiftning til nyt tag afhængigt af dine individuelle ønsker. Vi kommer naturligvis altid gerne ud og kigger dit tag efter, hvorefter vi foretager en vurdering af, hvilken løsning der er mest optimal.

Mange fordele ved udskiftning af tag

Der er mange fordele ved at få lagt et nyt tag eller få foretaget en tagrenovering. Det løfter først og fremmest husets udtryk, så det ser nyere ud. Dette er desuden typisk med til at øge husets værdi. Vigtigst af alt kan et nyt tag give dig store besparelser på varmeregningen – især hvis vi samtidig foretager efterisolering af taget. En investering i udskiftning af tag er med andre ord en økonomisk og fordelagtig løsning på den lange bane.

Står du overfor et salg af din bolig, og ønsker du at gøre den mere salgbar, eller ønsker du at spare på varmeregningen? Så kan det være en god ide at få udført professionelt tagarbejde. Vi står klar til at hjælpe dig med enhver opgave på området, så tøv aldrig med at kontakte os.

Hvad koster et nyt tag?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad et nyt tag koster, da det varierer fra opgave til opgave. Det kommer f.eks. an på, hvilken slags tag der skal lægges, samt hvor mange kvadratmeter der er tale om. Hos os finder du altid attraktive priser og gode tilbud. Dette gælder, hvad end du ønsker at få et helt nyt tag eller blot en tagrenovering. Vi påtager os gerne alle opgavetyper – store som små – så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Vi har stor erfaring indenfor tagarbejde, hvorfor vi hjælper med mange forskellige løsninger. Vi foretager også gerne en tagreparation hos dig, hvis en komplet udskiftning eller renovering ikke er nødvendig.

Vi har bl.a. erfaring med tagopgaver indenfor:

  • Eternittag
  • Tagpaptag
  • Tegltag​

Få kompetent rådgivning indenfor nyt tag hos os

Der findes mange forskellige tagtyper på markedet. Nogle er velegnede til særlige behov, mens andre er mere ideelle i andre tilfælde. Mange oplever, at det er svært at finde ud af, hvilket tag de skal vælge, hvilket er helt forståeligt.​

Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her. Hos TB Byg Hjørring ApS tilbyder vi nemlig altid kompetent vejledning og rådgivning, hvor vi sammen finder den bedst mulige tagløsning til dine behov.

Vi vil desuden gerne være din professionelle sparringspartner under hele forløbet, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi sørger altid for at have en god og tæt dialog med kunden, hvor vi taler om forventninger og behov. Dette danner nemlig det bedste grundlag for, at vi kan finde den mest optimale løsning til dig.

​Nyt tag af høj kvalitet og til en attraktiv pris

Uanset om vi skal lægge nyt tag hos dig eller blot foretage en mindre renovering, så kan du forvente, at vi altid leverer løsninger af høj kvalitet. Kvaliteten går igen i hele vores arbejde – lige fra materialevalg til selve udførelsen. Selvom kvaliteten altid er høj, så er vores priser altid så lave som muligt. Du kan derfor trygt lade os være din næste samarbejdspartner. 

Vi er et pålideligt firma, som altid kommer til den aftalte tid og holder os indenfor det aftalte budget. Du kan derudover forvente, at vi rydder op efter os selv, når opgaven er løst. Vi sørger altid for at holde dig godt informeret undervejs, så du til hver en tid kan følge med i, hvor langt vi er i processen.

Ring for flere informationer om tagarbejde

Skal vi foretage en renovering af tag hos dig, eller trænger boligen til et helt nyt tag? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står altid klar til at snakke med dig om din opgave, hvorefter vi sammensætter et godt og uforpligtende tilbud til dig. Du kan ringe på telefon 41 77 65 10 eller skrive en e-mail til bi@tbbyghjoerring.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen nederst på siden, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Få tilsendt et gratis tilbud​

arrow-down-black

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Ingen opgave er for stor eller lille til at TB Byg Hjørring ApS tager sig af det. Vi kommer ud i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn.

Altid høj kvalitet

Vi er et team af dygtige håndværkere, med mange års erfaring, der vægter høj kvalitet og god kundedialog meget højt.

Private- og erhvervskunder

​​Vælger du TB Byg Hjørring ApS har du at gøre med en tømrer der både varetager byggeprojekter for private- og erhvervskunder.

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

sponsor 2023_svg_rg
gazelle2021-logo_rgb_negativ

Hæstrupvej 24, 9800 Hjørring |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140