✔ Alt i tømrer- og snedkerarbejde     ✔ Altid høj kvalitet     ✔ Private- og erhvervskunder

Renovering hjælper vi gerne med

Drømmer du om at få noget nyt? Så står vi hos TB Byg Hjørring ApS klar til at hjælpe dig med din renovering. Vi har base i Hjørring, men vi kører gerne ud til kunder i blandt andet Hirtshals og Brønderslev i Vendsyssel samt i resten af Nordjylland og foretager renoveringer.

Vi er et tømrerfirma med stor erfaring, som vi baserer vores arbejde på. Derfor kan du altid forvente et veludført stykke arbejde af høj kvalitet, når du samarbejder med os. Vi går meget op i at være pålidelige, så vi kontakter dig naturligvis altid, hvis der skulle opstå ændringer i forbindelse med vores aftale.

Hvad koster en renovering?

Vi har igennem tiden fået brede kompetencer inden for faget. Derfor hjælper vi gerne til ved både større og mindre projekter. Vi tilbyder hjælp til flere forskellige opgaver i forbindelse med renoveringen, og du bør derfor ikke holde dig tilbage med at spørge os om hjælp.

Den konkrete pris på renoveringen afhænger af flere forskellige parametre. Opgavens omfang spiller først og fremmest en rolle. Dog er vi et billigt tømrerfirma, der løser opgaverne efter bedste evne og til en billig pris.​​

Kontakt os her for nærmere aftale

Kunne du tænke dig at aftale nærmere om, hvornår vi skal foretage en renovering hos dig? Så kan du kontakte os med det samme. Vi byder altid nye kunder velkomne.

​Kontakt os på telefon 41 77 65 10 eller e-mail bi@tbbyghjoe​rring.dk. Du kan også udfylde formularen nederst på siden, så vender vi tilbage snarest muligt og finder en tid, der passer ind i din kalender.​

​Anlæg af ny terrasse ved sommerhus

Få tilsendt et gratis tilbud​

arrow-down-black

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

Skovvej 53, 9800 Hjørring  |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140