Renovering af hus har vi stor erfaring med i vores firma

Drømmer du om at foretage en renovering af hus? Så står vi hos TB Byg Hjørring ApS klar til at hjælpe dig med din renovering. Vi er et professionelt tømrerfirma, som kan varetage alle opgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget. Vi har base i Hjørring, men vi kører gerne ud til kunder i bl.a. Hirtshals og Brønderslev i Vendsyssel samt i resten af Nordjylland og foretager renoveringer.

Vi er et kompetent firma med mange års erfaring i branchen. Gennem tiden har vi løst mange forskellige opgaver, hvilket betyder, at vi er i stand til at løse alt fra både mindre renoveringer til komplette boligrenoveringer. Uanset om du drømmer om at renovere hele dit hjem eller blot dit badeværelse, så står vi med andre ord altid klar til at løse opgaven professionelt. Du må derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Få opfyldt dine boligdrømme med renovering af hus udført af os

Går du og drømmer om et hjem med mere plads, eller ønsker du at forvandle et gammelt hjem til et moderne hjem? Så er vi en ideel samarbejdspartner at kontakte. Vi har erfaringen og kompetencerne til at hjælpe med alle slags renoveringer. Hvis du ønsker at renovere dit hus, findes der et utal af forskellige måder, som det kan gøres på. Vi kan enten bygge til, bygge om eller blot renovere på det indvendige inventar. Uanset hvad dine personlige boligdrømme er, så gør vi altid vores bedste for at imødekomme disse.

Vi sikrer et godt samarbejde, hvor dine behov kommer i første række. Dette gør vi bl.a. ved altid at have en god og tæt dialog med alle vores kunder, hvor vi taler om alt fra forventninger til processens forløb. Således er vi sikre på, at vi imødekommer alle kundens ønsker bedst muligt.

En pålidelig samarbejdspartner, som leverer høj kvalitet

Vi er et tømrerfirma med stor erfaring, som vi baserer vores arbejde på. Derfor kan du altid forvente et veludført stykke arbejde af høj kvalitet, når du samarbejder med os. Dette gælder, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig. Vi går desuden meget op i at være pålidelige, og derfor kontakter vi dig naturligvis altid, hvis der skulle opstå ændringer i forbindelse med vores aftale. Du kan desuden altid regne med, at vi overholder alle vores aftaler. Det gælder både i forhold til, hvornår projektet er færdigt samt den aftalte pris. Du kan med andre ord trygt lade os være din kommende samarbejdspartner. Vi står klar til at hjælpe med renovering af hus hos dig i alle størrelser og typer.​

Hvad koster renovering af hus?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad renovering af hus koster, da det varierer fra opgave til opgave. Den konkrete pris på renoveringen afhænger nemlig af flere forskellige parametre såsom opgavens samlede omfang, hvor mange m2 der skal renoveres, samt hvilke materialer der skal anvendes. Dog er vi et konkurrencedygtigt tømrerfirma, der løser opgaverne efter bedste evne og altid til en så billig pris som muligt.

Du kan derfor med fordel lade os hjælpe dig med din renoveringsopgave.

Vi har gennem tiden opbygget brede kompetencer indenfor faget. Derfor hjælper vi gerne til ved både større og mindre projekter. Vi tilbyder hjælp til flere forskellige opgaver i forbindelse med renoveringen, og du bør derfor ikke holde dig tilbage med at spørge os om hjælp.

Få kompetent rådgivning om renovering af hus her

Der findes uendelig mange muligheder indenfor renovering af hus. Derfor oplever mange folk også, at det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning man skal gå efter. Dette hjælper vi dig glædeligt med. Hos os kan du nemlig altid få kompetent rådgivning og en masse gode råd til, hvordan du kan lave en renovering, som opfylder alle dine ønsker og behov. I samarbejde med dig finder vi altså den løsning, som er bedst mulig afhængigt af dine renoveringsdrømme. Vi står desuden altid klar til løbende at svare på spørgsmål under hele processen. Vi svarer på både stort og småt, og du må derfor aldrig holde dig tilbage med at stille os alle dine spørgsmål.

Kunne du tænke dig at høre mere om renovering af hus? Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af renovering af hus hos dig? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi byder altid nye kunder velkomne. Hos os er du sikret høj kvalitet til lave priser samt en pålidelig samarbejdspartner, der sætter dine ønsker i centrum. Kontakt os på telefon 41 77 65 10 eller via e-mail bi@tbbyghjoerring.dk. Du kan også udfylde formularen nederst på siden, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger og et godt tilbud til dig.

​Anlæg af ny terrasse ved sommerhus

Få tilsendt et gratis tilbud​

arrow-down-black

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Ingen opgave er for stor eller lille til at TB Byg Hjørring ApS tager sig af det. Vi kommer ud i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn.

Altid høj kvalitet

Vi er et team af dygtige håndværkere, med mange års erfaring, der vægter høj kvalitet og god kundedialog meget højt.

Private- og erhvervskunder

​​Vælger du TB Byg Hjørring ApS har du at gøre med en tømrer der både varetager byggeprojekter for private- og erhvervskunder.

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

sponsor 2023_svg_rg
gazelle2021-logo_rgb_negativ

Hæstrupvej 24, 9800 Hjørring |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140