Renovering af hus har vi stor erfaring med i vores firma

Forny dit hjem med en større eller mindre renovering

Drømmer du om at renovere dit hjem? Så står vi hos TB Byg Hjørring ApS klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt. Vi er et professionelt tømrerfirma med base i Hjørring, men vi kører gerne ud til kunder i bl.a. Hirtshals, Brønderslev og Løkken samt i resten af Nordjylland og foretager renovering af hus.

Med mange års erfaring fra branchen, har vi gennem tiden løst mange forskellige opgaver. Det betyder, at vi er i stand til at løse alt fra både mindre renoveringer til komplette boligrenoveringer. Uanset om du drømmer om at renovere hele dit hjem eller blot dit badeværelse, så står vi altid klar til at løse opgaven professionelt.

Få opfyldt dine boligdrømme med vores hjælp

Går du og drømmer om et hjem med mere plads, eller ønsker du at forvandle et gammelt hus til et moderne byggeri? Så er vi din ideelle partner til renovering af hus. Vi kan enten bygge til, bygge om eller blot renovere på det indvendige inventar.

Vi sikrer et godt samarbejde, hvor dine behov kommer i første række. Dette gør vi bl.a. ved altid at have en god og tæt dialog med alle vores kunder, hvor vi taler om alt fra forventninger til processens forløb. Således er vi sikre på, at vi imødekommer alle kundens ønsker bedst muligt. Med personlig sparring, faglig rådgivning og konkurrencedygtige priser, kommer du ikke til at fortryde dit valg af TB Byg Hjørring ApS som samarbejdspartner til din renovering af hus.

Kunne du tænke dig at høre mere om renovering af hus? Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af renovering af hus hos dig? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Kontakt os på telefon 41 77 65 10 eller via e-mail bi@tbbyghjoerring.dk. Du kan også udfylde formularen nederst på siden, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger og et godt tilbud til dig.

Totalrenovering af villa

Få tilsendt et gratis tilbud​

arrow-down-black

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Ingen opgave er for stor eller lille til at TB Byg Hjørring ApS tager sig af det. Vi kommer ud i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn.

Altid høj kvalitet

Vi er et team af dygtige håndværkere, med mange års erfaring, der vægter høj kvalitet og god kundedialog meget højt.

Private- og erhvervskunder

​​Vælger du TB Byg Hjørring ApS har du at gøre med en tømrer der både varetager byggeprojekter for private- og erhvervskunder.

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

gazelle2021-logo_rgb_negativ

Hæstrupvej 24, 9800 Hjørring |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140