Udskiftning af vinduer foretages af kompetent firma

Trænger dine døre eller vinduer til en udskiftning? Så er der hjælp at hente lige her. Hos TB Byg Hjørring ApS har vi mange års erfaring på området, og derfor kan vi hjælpe med professionel udskiftning af vinduer hos dig. Vi holder til i Hjørring, men kører også gerne ud til kunder i Brønderslev, Hirtshals og det øvrige Vendsyssel samt i resten af Nordjylland.

Er dine vinduer slidte og trækker det fra dem? Så kan det godt betale sig at få dem udskiftet. Nye vinduer pifter nemlig både udseendet af bygningen op, og derudover sikrer det også et bedre indeklima. De fleste kunder kan desuden typisk spare mange penge på deres varmeregning, når vinduerne udskiftes.Vi har mange års erfaring indenfor faget, og vi kan derfor tilbyde professionel udskiftning af vinduer og døre hos dig.

Vi har gode og alsidige kompetencer indenfor faget

Alle medarbejdere i firmaet er veluddannede og erfarne og har alsidige kompetencer. Dette gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver indenfor udskiftning af vinduer samt andre vinduesopgaver. Vi kan derfor tage os af både simple og mere avancerede opgaver, så du må ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Hvad end du ønsker at få udskiftet alle døre og vinduer i boligen eller blot mangler hjælp til montering af en enkelt dør, så står vi klar til at varetage opgaven for dig. Vores dygtige ansatte er alle imødekommende og altid klar til at hjælpe dig med at få løst din opgave bedst muligt.

Hos os bliver dine personlige ønsker og behov altid sat i centrum for arbejdet, hvor vi gør vores bedste for at imødekomme dem alle. Vi sørger altid for at have en tæt dialog med kunden, hvor vi forventningsafstemmer, så vi ved, hvordan vi skal løse opgaven. Derudover er kunden altid med under hele processen.

Vi udfører også snedkerarbejde. Her har vi lavet et vinduesparti til et sommerhus.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det er ikke muligt at angive en konkret pris på, hvad udskiftning af vinduer koster, da vores priser varierer fra opgave til opgave. Det kommer bl.a. an på, hvor mange vinduer der skal udskiftes, samt hvilken type vinduer der er tale om. Når du samarbejder med os, kan du dog forvente, at vores priser altid er fornuftige og konkurrencedygtige, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig. Derudover er du garanteret veludførte løsninger, som du kan få glæde af i mange år. TB Byg Hjørring ApS er et troværdigt firma med pålidelige medarbejdere, der altid overholder aftaler. Skulle uheldet være ude, så vi ikke når vores aftale hos dig, informerer vi naturligvis altid om dette i god tid. Du kan med andre ord trygt samarbejde med os.

Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning

Vi garanterer flotte resultater af høj kvalitet, hver gang vi foretager udskiftning af vinduer og døre – og altid til den aftalte tid og pris. Vi tilbyder desuden altid kompetent rådgivning og vejledning, hvor vi hjælper dig med at træffe de bedste valg efter dine behov. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen, er vi i stand til at rådgive om både store og små ting. Vi står desuden til rådighed under hele processen. Du må derfor endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.​

Hvis du mangler hjælp til at få udskiftet dine døre og vinduer, er vi med andre ord en oplagt samarbejdspartner at trække på. Vi står altid klar til at hjælpe både private kunder og erhvervskunder med udskiftning af diverse vinduer. Vi har erfaring med de fleste mærker og typer og kan derfor tilbyde hjælp til alle opgaver.

Vil du vide mere om udskiftning af vinduer? Kontakt os

Vil du høre nærmere om, hvad det koster dig at få foretaget udskiftning af døre og vinduer? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud. Vi står også altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du skulle have nogen. 

Vi kan kontaktes på telefon 41 77 65 10 eller e-mail bi@tbbyghjoerring.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, så tager vi os en uforpligtende snak om vinduesudskiftning hos dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Få tilsendt et gratis tilbud​

arrow-down-black

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Ingen opgave er for stor eller lille til at TB Byg Hjørring ApS tager sig af det. Vi kommer ud i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn.

Altid høj kvalitet

Vi er et team af dygtige håndværkere, med mange års erfaring, der vægter høj kvalitet og god kundedialog meget højt.

Private- og erhvervskunder

​​Vælger du TB Byg Hjørring ApS har du at gøre med en tømrer der både varetager byggeprojekter for private- og erhvervskunder.

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

sponsor 2023_svg_rg
gazelle2021-logo_rgb_negativ

Hæstrupvej 24, 9800 Hjørring |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140