✔ Alt i tømrer- og snedkerarbejde     ✔ Altid høj kvalitet     ✔ Private- og erhvervskunder

Udskiftning af vinduer foretages af kompetent firma

Trænger dine døre eller vinduer til en udskiftning? Så er der hjælp at hente lige her. Hos TB Byg Hjørring ApS kommer vi gerne ud til kunder og foretager en udskiftning af vinduer og døre. Vi holder til i Hjørring, men kører også gerne ud til kunder i Brønderslev, Hirtshals og det øvrige Vendsyssel samt resten af Nordjylland.

Alle medarbejdere i firmaet er erfarne og har alsidige kompetencer. Dette gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for udskiftning af vinduer samt andre vinduesopgaver. Vi kan derfor tage os af både simple og mere avancerede opgaver, så du må ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

I vores tømrerfirma sætter vi altid kundens ønsker i første række, når det kommer til udskiftning af vinduer samt andre opgaver. Det betyder, at vi altid gør vores bedste for at imødekomme disse. Derfor er kunden altid med under hele processen.

TB Byg Hjørring ApS er et troværdigt firma med pålidelige medarbejdere, der altid overholder aftaler, og skulle uheldet være ude, så vi ikke når vores aftale hos dig, informerer vi naturligvis altid om dette i god tid.​

Skal vi komme og sætte nye vinduer i hos dig eller foretage montering af en dør, så giver vi altid et godt tilbud. Den nøjagtige pris afhænger af opgavens omfang. Vi garanterer flotte resultater af høj kvalitet hver gang og rådgiver og vejleder desuden gerne, så du kan træffe det bedste valg efter dine behov.

Ring for at høre nærmere om vinduesudskiftning

Vil du høre nærmere om, hvad det koster for dig at få foretaget udskiftning af døre og vinduer? Så kontakt os på telefon 41 77 65 10 eller e-mail bi@tbbyghjoerring.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, så tager vi os en uforpligtende snak om udskiftning af vinduer.

Vi udfører også snedkerarbejde. Her har vi lavet et vinduesparti til et sommerhus.​

Få tilsendt et gratis tilbud​

arrow-down-black

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

Skovvej 53, 9800 Hjørring  |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140