Udskiftning af vinduer foretages af kompetent firma

En beslutning der kan betale sig

Trænger dine døre eller vinduer til en udskiftning? Så er der hjælp at hente lige her. Hos TB Byg Hjørring ApS har vi mange års erfaring på området, og derfor kan vi hjælpe med professionel udskiftning af vinduer hos dig. Vi holder til i Hjørring, men kører også gerne ud til private og erhvervskunder i Brønderslev, Løkken Hirtshals samt i resten af Nordjylland.

Er dine vinduer slidte og trækker det fra dem? Så kan det godt betale sig at få dem udskiftet. Nye vinduer pifter nemlig både udseendet af bygningen op, og derudover sikrer det også et bedre indeklima. De fleste kan også typisk spare mange penge på deres varmeregning, når vinduerne udskiftes. Vi har mange års erfaring indenfor faget, og vi kan derfor tilbyde professionel udskiftning af vinduer og døre hos dig.

Vi har gode og alsidige kompetencer indenfor faget

Med erfarne og veluddannede fagfolk er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver indenfor udskiftning af vinduer. Vi kan tage os af både simple og mere avancerede opgaver, og uanset om du vil have udskiftet alle døre og vinduer i boligen eller blot mangler hjælp til montering af et enkelt vindue, så står vi klar til at varetage opgaven for dig.

Vi udfører også snedkerarbejde. Her har vi lavet et vinduesparti til et sommerhus.​

Vi garanterer flotte resultater af høj kvalitet, hver gang vi foretager udskiftning af vinduer og døre – og altid til den aftalte tid og pris. Vi tilbyder desuden altid kompetent rådgivning og vejledning, hvor vi hjælper dig med at træffe de bedste valg efter dine behov. Vi har erfaring med de fleste mærker og vinduestyper og kan derfor tilbyde hjælp til alle opgaver.

Kontakt os for at høre mere om fordelene ved udskiftning af vinduer

Vil du høre nærmere om, hvad det koster dig at få foretaget udskiftning af døre og vinduer? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud. Vi står også altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du skulle have nogen.

Vi kan kontaktes på telefon 41 77 65 10, på e-mail bi@tbbyghjoerring.dk eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Udskiftning af døre og vinduer i Skagen​

Få tilsendt et gratis tilbud​

arrow-down-black

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Ingen opgave er for stor eller lille til at TB Byg Hjørring ApS tager sig af det. Vi kommer ud i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn.

Altid høj kvalitet

Vi er et team af dygtige håndværkere, med mange års erfaring, der vægter høj kvalitet og god kundedialog meget højt.

Private- og erhvervskunder

​​Vælger du TB Byg Hjørring ApS har du at gøre med en tømrer der både varetager byggeprojekter for private- og erhvervskunder.

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

gazelle2021-logo_rgb_negativ

Hæstrupvej 24, 9800 Hjørring |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140