Tømrerarbejde med fokus på kvalitet og pålidelighed

Få træarbejde af højeste kvalitet

Søger du en håndværker, der kan tage kyndigt og professionelt hånd om dit tømrerarbejde derhjemme? Så er du kommet til det helt rette sted. Ved TB Byg Hjørring ApS får du træarbejde i højeste kvalitet, og vi leverer langtidsholdbare, pålidelige resultater, hver gang vi hyres til en opgave.

Med udgangspunkt i Hjørring kører vi rundt i hele Nordjylland, herunder til Brønderslev, Løkken og Hirtshals. Drømmer du om et nyt gulv, køkken eller noget helt tredje, så tager vi os af det for dig. Vi tager opgaver for både private husejere og erhvervskunder, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig.

Vi klarer alle former for tømrerarbejde

Ved TB Byg Hjørring ApS har vi stor erfaring fra tømrerfaget, og vi har gennem tiden udført stort set alle former for tømrerarbejde. Vi kan derfor blandt andet hjælpe dig med:

  • ​Gulve
  • ​Køkkener
  • Tagarbejde
  • Nybyggeri
  • Renovering
  • ​Og meget mere

Vi har i mange år beskæftiget os med at bygge i træ både i forbindelse med renovering og nybyggeri. Vi ønsker nemlig at bidrage til en mere bæredygtig tilgang til renoveringsarbejde, og rapporter fra miljøministeriet viser, at arbejde med bæredygtigt producerede træmaterialer har et særligt stort potentiale.

Træets comeback som byggemateriale skyldes altså ikke mindst træhusenes meget positive miljøprofil i forhold til indeklima, og at materialet er reproducerbart i skandinaviske skove.

Vi har desuden også erfaring med renovering og indretning af butikker samt opførelse og renovering af bygninger og villaer.

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores forskellige ydelser, eller hvis du vil have et tilbud med en pris på dit tømrerarbejde.​ Du kan ringe til os på 41 77 65 10 eller skrive en mail til bi@tbbyghjoerring.dk. ​Vi er altid klar til at tage nye opgaver på os, og vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre din byggedrøm til virkelighed.

Terrasse

Få tilsendt et gratis tilbud​

arrow-down-black

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Ingen opgave er for stor eller lille til at TB Byg Hjørring ApS tager sig af det. Vi kommer ud i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn.

Altid høj kvalitet

Vi er et team af dygtige håndværkere, med mange års erfaring, der vægter høj kvalitet og god kundedialog meget højt.

Private- og erhvervskunder

​​Vælger du TB Byg Hjørring ApS har du at gøre med en tømrer der både varetager byggeprojekter for private- og erhvervskunder.

TB Byg Hjørring tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tb Byg Hjørring ApS

gazelle2021-logo_rgb_negativ

Hæstrupvej 24, 9800 Hjørring |  Telefon: 41 77 65 10  |  E-mail: bi@tbbyghjoerring.dk

CVR: 37208140